Luik

Luik

geweldig op vakantie naar Luik

Autoverhuur Luik

Een auto ter plekke huren heeft als hét voordeel dat je niet met de auto naar Luik hoeft af te reizen. Je kunt lekker achterover in het vliegtuig zitten en bij aankomst de gehuurde auto ophalen. De rit naar Luik is kort en ook het centrum van de stad is goed te bereiken, op het winkelcentrum Centre Carré na. Reserveer je auto wel vooraf.

Een auto huren in Luik is allesbehalve een lastige opgave. Er zijn tal van autoverhuurders, verdeeld over heel Luik. Welke autoverhuurder in de Belgische stad voor jou het goedkoopst is, zul je vooraf moeten onderzoeken. Duidelijk is wel dat je een auto het beste van te voren kunt huren. Allereerst loop je dan geen risico dar er geen auto’s meer zijn, hoe klein die kans ook mag zijn. Ten tweede ben je vrijwel altijd goedkoper uit als je vooraf boekt.

Autoverhuur in Luik is eenvoudig te regelen, maar is het echt nodig? Ja, tenzij je afhankelijk wilt zijn van het openbaar vervoer. Als je met het vliegtuig naar de Belgische stad afreist wil je waarschijnlijk niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer en dus is het huren van een auto is must. Bovendien kun je met een auto ver komen in Luik. Alleen het winkelcentrum Centre Carré is niet te bereiken per auto. Erg is dit niet, want bij het operagebouw en de Kathedraal zijn twee grote parkeerplaatsen. Ook elders in Luik is geen gebrek aan parkeerruimte.

Omdat de stad gemakkelijk per vliegtuig bereikbaar is, kiezen veel mensen ervoor om ter plekke een auto te huren. Het huren van een auto in Luik en dus gaan en staan waar je wilt is echter geen enkel probleem. Wel doe je er verstandig een auto vooraf te huren.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2024 Luik.be alle rechten voorbehouden