Luik

Luik

geweldig op vakantie naar Luik

Hotels Luik

In een bruisende stad als Luik wil je niet één dag, maar het liefst minstens een week verblijven. De hoteleigenaren van Luik begrijpen waarom en hebben samen een massaal aanbod als het gaat om hotels. Drie voorbeelden van interessante, betaalbare en leuke hotels in Luik zijn Ramada Plaza Liège City Centre, Husa de la Couronne en Best Western Post Hotel zijn.

Om te beginnen met Ramada Plaza Liège City Centre, overigens een hele mond vol, valt één ding heel erg op. Het Hotel ligt aan de oevers van riever de Maas. Daarnaast is het culturele hart van Luik op loopafstand aanwezig. In het hotel is ook nog eens aandacht voor de beroemde Luikse wafel, de lokale drank Pékèt en andere populaire activiteiten in Luik. Bovendien is de accommodatie prima in orde. De betaalbare prijs maakt het verhaal af.

Een ander goed en betaalbaar hotel is Husa de La Couronne. In 2008 heeft het hotel een grondige renovatie ondergaan. Husa de La Couronne ligt in het centrum van Luik en is om die reden maar al te populair. Ook het centraal station van Luik en het bekende plein Place Saint Lambert liggen binnen handbereik. Dat is wel zo handig als je Luik goed wilt verkennen.

Net als Husa de La Couronne is Best Western Post Hotel een hotel uit Luik waar de accommodaties uitstekend zijn. Het Best Western Post Hotel ligt op een kwartier rijden van het centrum van Luik, maar heeft wel de beschikking over zwembaden, een sauna en een Turks stoombad. Als je dus optimaal wilt genieten van de rust net buiten Luik, dan moet je in het hotel het Best Western Post Hotel zijn. Ook leuke en goede hotels zijn Campaniele Liége en Le Cygne d’Argent.

Aan één ding heeft Luik dus zeker geen gebrek: goede, sfeervolle en betaalbare hotels. Dat blijkt wel met de hotels Ramada Plaza Liège City Centre, Husa de la Couronne, Best Western Post Hotel en vele andere hotels. Luik leeft en om de Belgische stad goed te kunnen beleven, is het overnachten in één van de hotels broodnodig. Keuze genoeg in ieder geval.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2024 Luik.be alle rechten voorbehouden