Luik

Luik

geweldig op vakantie naar Luik

Spelletjes spelen

Zoals op de home pagina van deze website al aangegeven; heb je even geen zin de stad in te gaan of willen de kinderen even online een gratis spelletje spelen dan zijn daar natuurlijk mogelijkheden voor. Zo kan je op de Belgische kinderspelletjes site; kinderspelletjes.be in verschillende categorieën leuke kinderspellen spelen. Het is een website met duizenden games en waar dagelijks leuke nieuwe worden toegevoegd. Jong en oud kan hier goed de tijd doorkomen. Een paar categorieën die wij erg leuk vinden zijn bijvoorbeeld;

In de auto categorie vind je mooie spellen voor jongens zoals cars kleuren en race spellen. Ben jij de race coureur die alle races op alle circuits wint?

In de vliegtuig spelletjes categorie staan verschillende spellen die iets met vliegtuigen te maken hebben. Zo kan je zelf als piloot spelen of vliegtuigen op het vliegveld parkeren.

In de Dino categorie ga je terug in de tijd toen de dino’s nog op de aarde rond liepen. Maar wees niet bang ze komen de computer niet uit. Je kan de dinosaurus inkleuren of dino eieren redden.

In de Bus categorie ben jij vaak de bus chauffeur. Het doel van veel van de spellen is zonder schade de passagier op hun plaats van bestemming te brengen. Dat is vaak lastig vanwege de vele obstakels op de weg.

In de Baby Hazel categorie komen echte meiden spelletjes aan bod. Baby Hazel moet goed verzorgd of vermaakt worden en daar ben jij voor verantwoordelijk. Voer de taken die je krijgt goed uit anders bast Baby Hazel in tranen uit.

In de Frozen spelletjes categorie draait het helemaal om Anna en Elsa uit de Disney film Frozen. Jij kan hun avonturen mee beleven. Ook kan je kan je Anna en Elsa aankleden en hun make up verzorgen.

In de Paarden categorie zijn er veel verschillende speel mogelijkheden. Zo kan je paarden verzorgen in de manege maar ook zelf de ruiter zijn en springparkoers afleggen. Doe de paard rijlaarzen maar vast aan.

In de Tractor spelletjes categorie kan je leuke tractor spelletjes spelen. Zo kan je tractor rijden maar ook tractor race spelletjes spelen. Akkers bewerken en rondrijden op de boerderij tussen de koeien en andere dieren kan allemaal.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2024 Luik.be alle rechten voorbehouden